6 august 2007

Filme la gramada

Mr Deeds (2002) - este o comedie draguta cu Adam Sandler, mai veche dar acum am vazut-o. Este vorba despre un propietar de pizzerie dintr-un orasel foarte mic, care afla ca a primit o mostenire de vreo 40 mil $ in actiuni la compania unchiului sau si niste "baieti rai" vor sa puna mana pe bani.

Spanglish (2004) - tot comedie, tot mai veche, tot cu Adam Sandler. Merge si asta vazut.

Next (2007) - cu Nicolas Cage. Este despre un magician care are un show mic in Las Vegas. El avea o abilitate, vedea viitorul sau cu 2 minute inainte. El se folosea de abilitate in show-rile sale de magie si se mai folosea in cazinouri, dar nu se arunca la castiguri mari sa nu bata la ochi. La un moment dat America este amenintata de niste raufacatori cu o bomba si magicianul este solicitat de politie sa ii ajute sa ii gaseasca.

Surf`s up (2007) - este o comedie de animatie, care vrea sa para ca un documentar. Este despre niste pinguini care participa la un concurs de surf. Si cum e in toate filmele de genul acesta, ala mai mic si mai fraier il va dovedi pe cel mare si smecher. Nu e mare lucru filmul, nu aduce nimic nou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu