26 iunie 2007

Litoralul romanesc inainte de sezon

Momentan e cam aiurea sa mergi la mare in perioada asta. Singurul avantaj e ca sunt preturile un pic mai ieftine la cazare.

In Costinesti e deja lume numai ca multe din terase inca nu sunt deschise, Disco Ring si Tineretului,deasemenea. Singurele discoteci deschise sunt Max si Panoramic, adica cele de manele. In Max am dat si de un show de striptease ( click aici ).

Am trecut si prin Mamaia, nu prea am apucat sa vad prea multe. Singurele lucruri care mi-ai sarit in ochi au fost sezlongurile de pe plaja, care am impresia ca nu se inchiriaza, si multitudinea de tigani care sunt in statiune.
Cazarea la hotel (Mamaia) nu difera prea mult de cazarea la gazda din Costinesti. Chiar m-am enervat ca banii nu acopera conditiile. Pernele sunt subtiri cat foitele de ceapa, scurgerea din baie e pusa aiurea si se face lac in toata baia si decat sa pornesti aerul conditionat mai bine deschizi geamul ca e mai racoare asa. Mai bine stai intr-o vila si ai cam aceleasi conditii.

In sezon cred ca o sa merg la bulgari cu toate ca ziceam ca nu am ce cauta acolo dar m-am cam saturat de jepcarii astia de romani. Ne vedem acolo:D!

Si atentie pentru amatorii care merg cu nasu pe tren. E cam nasol, am prins si la dus si la intors supracontrol. Ori am avut ghinion si a fost doar o intamplare, ori s-au pus astia pe treaba?



2 comentarii:

  1. Pfuaii de capu meu....deci faza cu striptease-ul e criminala...femeia a Zguduit tot Costinestiul=))

    RăspundețiȘtergere
  2. supracontrol? baga-mi-as pula in mortii lor de comunisti! mai bine sa faca acuma normele de amenzi si sa ma scuteasca la vara. mai mult de 15 lei nu am chef sa dau pe un drum pan` la mare intr-un tren mizerabil... decat daca imi ofera o pizda buna sa mi-o suga tot drumu`.








    si sa inghita! >:)

    RăspundețiȘtergere